Moderne profiler

Rundfaspanel

Tradisjon, stil og detalj i skjønn forening. Har i senere tid ofte blitt brukt i brystningspaneler og når en ekstra fin vegg skal utformes. Rundfaspanel blir ofte malt, og kler dette svært godt. Produseres i gran og furu. Dimensjoner: 14 mm tykkelse. 95-120 mm bredder.

Faspanel

Panelet gir flotte skyggevirkninger i veggdesignet. Alle kan male faspanel og få fine, stilfulle og sterke farger. Faspanelet er ideelt når du ønsker mønster i taket. Produseres i gran og furu. Dimensjoner: 12 og 14 mm tykkelser. 95-120 mm bredder.

Tømmerpanel

Brukes av stadig flere som ønsker seg jordnære og tradisjonelle vegger. Tømmerpanel er utviklet etter mønster fra gamle laftede hus, og gir et svært solid inntrykk. Panelet er mykt avrundet og signaliserer norsk husbyggertradisjon. Produseres i furu. Dimensjoner: 21 mm tykkelse. 145-170 mm bredder.

Skrå skyggepanel

Et enkelt panelbord med 10 mm åpning i skyggefasen. Gir muligheter til å skape rene linjer i tak- og veggdesign. 120 mm og 145 mm er bestselgere som brukes stadig mer. Produseres i gran og furu. Dimensjoner: 12 og 14 mm tykkelser. 120 -145 mm bredder.

Glattpanel

Enkelt panelbord som gir vegg og tak en tett overflate, og en ren og fin fasade inne. Produseres i furu. Dimensjon: 14 mm tykkelse. 120 – 145 mm i bredde.

Rustikk

Et flott, stilig og tradisjonelt panelbord. Den synlige skyggefasen er 20 mm bred, noe som gir et flott preg i alle slags rom. Produseres i gran og furu. Dimensjoner: 12 og 14 mm tykkelser. 120 og 145 mm bredder.

Møllerstuepanel

Flott og detaljrikt, med tradisjonsrike profiler på begge sider, og brukes vanligvis på vegger. Møllerstuepanelet er en forenklet oppfølger til eldre type herregårdspanel. Produseres i furu. Dimensjoner: 14 mm tykkelse. 145 mm bredder.

Krokskogpanel

Moderne og svært populært, som mange tar i bruk når hus skal bygges eller restaureres Krogskog er mye brukt som veggpanel, men egner seg også ypperlig i taket. Produseres i gran og furu. Dimensjoner 14 mm tykkelse. 170 mm bredder.

Värmlandpanel

Produseres i furu. Dimensjoner14 x 120 mm.

Østerdal panel

Produseres i furu. Dimensjoner: 21 x 195 mm.

© Hamran Sagbruk og Høvleri
Utviklet av:
pencilphone-handsetmap-marker