Om oss

Kontakt oss

Hamran Sagbruk & Høvleri AS startet med bearbeiding av tømmer allerede i 1920-årene.

Siden midten av 1970-årene har bedriften levert byggevarer fra Snartemo, til Vest-Agder og Rogaland i hovedsak. Sagbruket har vært i samme familie i tre generasjoner, og drives nå av brødrene Terje og Olav Sunde.

Gjennom årenes løp har Hamran Sagbruk & Høvleri AS utviklet sitt eget konsept som inkluderer alt fra plank til dekorativt listverk. Sagbruket opplever en stadig større etterspørsel etter produkter for restaurering som bygger på gamle tradisjoner.

Vi har offentlig godkjente sorterere for konstruksjonsvirke, og du kan dermed skaffe deg trygge byggevarer i Snartemo.

Hamran Sagbruk & Høvleri AS har i dag et stort spekter å tilby deg som bygger nytt eller rehabiliterer gammelt.
Vi er her for deg som skal bygge nytt eller restaurere huset eller hytten. Hamran Sagbruk & Høvleri AS er ikke bare et sagbruk, vi fører lager, og står for totalleveranser innen trelast og byggevarer i Snartemo og ellers i regionen. Vi samarbeider med noen av landets mest anerkjente leverandører

Våre egne produkter

Det er et ønske at sagbruket skal holde på gamle håndverkskunnskaper, men også være konkurransedyktig på det tradisjonelle markedet. Hamran Sagbruk & Høvleri AS produserer alt innen følgende byggevarer i Snartemo:

 
  • Listverk i flere fasonger og dimensjoner
  • Skurlast, også ukurante dimensjoner og lengder
  • Utvendig kledning i nye og gamle profiler
  • Villmarkspanel for innvendig og utvendig bruk
  • Materialer fra eget impregneringsanlegg, for kledning og terrasse

Hamran Sagbruk & Høvleri AS er medlem av Norsk Impregneringskontroll.

 

Vi ønsker å være leverandør av byggevarer i Snartemo, innen visse områder. Med vår faglige kompetanse vil vi være en viktig partner for å finne de rette produkter til den beste pris. Ta kontakt med oss for konkurransedyktige priser av ditt totalprosjekt!

© Hamran Sagbruk og Høvleri
Utviklet av:
pencilphone-handsetmap-marker